Від початку повномасштабного вторгнення РФ на фронт пішли тисячі чоловіків, щоб захистити українцю та Україну.

Не виключенням стали чоловіки зіркових українок, які особистим прикладом показали, що треба вибивати ворога з території України. Про це пише “Телеграф”.

Раніше ми розповідали, що відома співачка публічно відмовилася від російського громадянства.

Андрій Федінчик

Українська акторка Наталка Денисенко чекає свого чоловіка-актора Андрія Федінчика з війни. Він добровольцем пішов воювати у лютому 2022 року.

До війни Федінчик був актором та знявся у серіалах “Кріпосна”, “Місце під сонцем”, “Дитячий охоронець”. Пара виховує сина Андрія та чекає, коли возз’єднається.

Наталка розповідала, що їй пощастило, що Андрій постійно на зв’язку. Проте вона розуміє, що в умовах війни життя “як раніше” вже не буде.

Наталки Денисенко – Андрій Федінчик

Єгор Соболєв

Чоловік телеведучої Марічки Падалко до повномасштабного вторгнення РФ був у лавах Тероборони. Але вже зараз літає на БПЛА, виконує бойові завдання.

Єгор Соболєв разом з Марічкою виховує двох доньок та сина. Зараз чоловік почувається дискомфортно у натовпі, відчуває тривогу, а телеведуча пережила “синдром передчасного горювання”.

Марічка Падалко - Єгор Соболєв

Тимур Хромаєв

Чоловік телеведучої Маші Єфросиніної після початку російського вторгнення пішов на фронт. Тимур Хромаєв раніше був добровольцем, а зараз офіційно служить у лавах ЗСУ. Зараз він керує підрозділом з-понад 100 осіб. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БПЛА і дронами.

Пара має сина, але відстань тільки зміцнила їхню родину.

Маша Єфросиніна - Тимур Хромаєв

Дмитро Гапчинський

Чоловік художниці Євгенії Гапчинської на війні ще від 2014 року. Вже мав не одне поранення, але досі вірить у перемогу України. За цей час він втратив 15 кг та шість зубів, але тримається оптимістично. Пара виховує дорослу доньку та маленького сина.

Євгенія Гапчинська - Дмитро Гапчинський

Олег Сенцов

Український кінорежисер Олег Сенцов неодноразово їздив у гарячі точки та був командувачем взводу у 47 омбр “Магура”. Він отримав поранення та має за плечима бойовий досвід. У своїй соцмережах він розповідає про ситуацію на фронті та висловлює свої дуки.

Під час війни Олег Сенцов офіційно одружився з адвокаткою Веронікою Вельч, спільно з якою виховує сина Дем’яна.

Вероніка Вельч - Олег Сенцов

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦