Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл звернулися до короля Карла III та принцеси Уельської через їхні проблеми зі здоров’ям.

17 січня було оголошено, що король страждає на збільшену передміхурову залозу, і що цього тижня його прооперують у лікарні.

За кілька годин до цього того ж дня Кенсінгтонський палац оголосив, що принцеса Уельська відновлюється в лікарні після операції на черевній порожнині.

Очікується, що принцеса Кейт залишиться в лікарні протягом цього тижня, а потім повернеться додому, щоб відновитися.

Раніше ми писали про переїдання: чому з’являється і чим воно небезпечне

Принц Гаррі не коментував стан здоров’я членів королівської сім’ї під час виступу на церемонії вручення премії “Живі легенди авіації” в п’ятницю ввечері.

Однак, за словами інсайдера, герцог і герцогиня Сассекські звернулися до короля та Кейт.

Джерело розповіло Mirror: «Король і принцеса Уельська отримали підтримку від принца Гаррі і Меган щодо їхнього здоров’я.

“Герцог і герцогиня зв’язалися з обома сторонами різними способами, щоб передати свою стурбованість і найкращі побажання”, – йдеться у повідомленні

Нагадаємо, у 2020 році Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від повноважень членів королівської родини. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦