російське міноборони очікувано заявило про знищення всіх повітряних цілей 

Воронезька область у вівторок, 16 січня, зазнала атаки безпілотних літальних апаратів. Близько 2:20 вибухи лунали у Південно-Західному мікрорайоні Воронежа, у мікрорайоні Шилово, а також у центрі міста. 

Спочатку російське Міністерство оборони повідомило про знищення черговими засобами ППО “трьох українських безпілотників” в небі над Воронезькою областю, однак згодом було заявлено про знищення п’яти й перехоплення трьох БПЛА над територією регіону.

Також читайте: На росії впали одразу дві ракети Калібр

Одразу після атаки оперативні служби почали працювати на місцях. Для оперативної ліквідації наслідків атаки у Воронежі запровадили режим надзвичайної ситуації.

Російські ЗМІ повідомили, що фрагменти одного зі збитих безпілотників потрапили до багатоквартирного будинку на вулиці Тепличній. Мешканців будинку евакуювали до найближчої школи. 

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв пообіцяв надати всім мешканцям постраждалих будинків допомогу. 

Він заявив, що після нічної атаки БПЛА ушкоджено 35 квартир трьох 10-поверхових будинків на вулиці Тепличній. Крім того, пошкоджено вікна у чотирьох будинках на вулиці Острогозькій. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦