Рідні чоловіка розшукують його від листопада

Дружина зниклого військовозобов’язаного Микити Горшкова Ярослава Горшкова-Мордюк вже понад місяць шукає свого чоловіка, якого примусово забрали працівники районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) у місті Хуст на Закарпатті.

Раніше: На Закарпатті співробітники ТЦК викрали чоловіка з вокзалу

За словами жінки, 18 листопада 2023 року її чоловік приїхав у Хуст з метою відвідати друзів. Однак, через 20 хвилин після приїзду його забрали працівники ТЦК та СП.

“Мій чоловік не є ухилянтом. У травні 2022 року він проходив військово-лікарську комісію і був визнаний придатним. Я не розумію, чому його затримали й де він зараз”, – каже Ярослава Горшкова.

Жінка звернулася з заявою до поліції, однак правоохоронці не можуть знайти її чоловіка.

“Прикордонники Закарпаття кажуть, що вони не фіксували жодних адмінпорушень і штрафів щодо нібито спроби незаконного переходу кордону моїм чоловіком. А людина, яка представилася адвокатом РТЦК м. Хуст, натякала на те, що мій чоловік може бути десь в психіатричній лікарні або в диспансері”, – додає жінка.

Ярослава Горшкова звертається до Президента України, Міністра Внутрішніх Справ та Міністра Оборони з проханням розібратися в ситуації і допомогти їй знайти чоловіка.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦