Українські бійці ціною надзусиль утримують позиції на Авдіївському напрямку 

Українські пілоти ударних дронів зупиняють російські штурми та знищують багатомільйонну техніку окупантів за допомогою БПЛА-камікадзе вартістю у шість сотень доларів.

Однак, окупанти не залишаються осторонь та застосовують нові тактики.

За словами українських бійців, на Авдіївському напрямку окупанти посилили піхотні штурми. Прикидаючись мертвими, вони намагаються ховатись від українських дронів і таким чином поодинці просуватись ближче до позицій української лінії оборони, пише ТСН.

Ця тактика є особливо моторошною, оскільки робить важчим для українських бійців визначення, чи є окупант мертвим, чи просто прикинувся.

Раніше: Оборона Росії тріщить по швах: експерт вказав на ознаки

Окрім того, окупанти використовують цю тактику, щоб збити українські дрони. Коли дрон наближається до окупанта, який прикинувся мертвим, той раптово кидається на нього, намагаючись його збити.

Пілоти українських дронів закликають до пильної уваги та обережності. Вони радять українським військовим бути особливо обережними, коли вони знаходяться на полі бою, де є тіла загиблих.

Крім того, аеробомбери розповідають про свою роботу на Авдіївському напрямку. Вони зазначають, що за допомогою ударних дронів-камікадзе вони змогли знищити десятки одиниць російської бронетехніки та живої сили.

За словами пілотів, вони працюють вдень і вночі, щоб зупинити російський наступ. Вони запевняють, що українські військові зроблять все можливе, щоб утримати Авдіївку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦