Увесь цей час тварина жила за 200 метрів від дому 

Стефані Барстоу була в шоку, коли дізналася, що її загублений кіт Дюк був знайдений через сім років після зникнення.

Дюк зник у січні 2017 року, після того, як прожив у будинку Барстоу два роки. Родина увесь час шукала кота, проте вже не сподівалася на його повернення, пише walesonline.

Минулого місяця Барстоу отримала несподівані новини від ветеринара. Дюк був знайдений на фабриці, розташованій за 200 метрів від дому Барстоу.

Цю фабрику з часом закрили і її співробітники влаштували кота до одного з працівників. Той облаштував йому маленький сарайчик для ночівлі та годівницю. Згодом кота забрав до себе ветеринар. 

Раніше ми розповідали, що робот Tesla металевими кігтями атакував інженера заводу.

Барстоу хотіла забрати Дюка додому, але вирішила віддати його іншій сім’ї. Вона боялася, що Дюк може повернутися на фабрику, де для нього все ще було небезпечно.

Вона також пояснила, що в її родині відбулися зміни з того часу, як Дюк зник. У неї народилася ще одна дитина, і вона не була впевнена, чи зможе Дюк пристосуватися до нового життя.

Барстоу сказала, що вона поділилася своєю історією, щоб дати надію іншим власникам домашніх тварин, які втратили своїх вихованців.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦