Чиновник пропонував мобілізувати за принципом лотереї

Колишній міністр економіки та член наглядової ради “Укроборонпрому” Тимофій Милованов запропонував за методом лотереї проводити мобілізацію в Україні.

На його заяву відреагував керівник Центру підготовки операторів БпЛА “Крук” Віктор Таран. Він наголосив, що потрібно не лотереями визначати, кому відправлятись на службу, а почати підвищувати соціальних гарантії для військових та їх сімей.

Раніше: У Раді готують законопроєкт щодо демобілізації

“Член наглядової ради “Укроборонпрому” пропонує для втілення ідеї з мобілізації 500 тисяч українців провести по всій країні лото “Забавна Мобілізація!” – хто витягнув квиточок той іде служити… Про підвищення соціальних гарантій військових та їх сімей, збільшення окладу, гарантій служити за професію тощо — не йдеться”, – зазначив Віктор Таран.

Керівник Центру підготовки операторів БпЛА “Крук” вважає, що влада “шукає спосіб, як сховати себе, близьке оточення і товстосумів від мобілізації”, натомість Росія вже показала нову версію безпілотника “Ланцета”.

Віктор Таран зауважив: “росія демонструє нову версію Ланцета, який працює по принципу «рою». Удар такого рою це 20-30 дронів, які одночасно наводяться на різні цілі штучним інтелектом. Висновки хто і як готує країну до не простого 2024 рок, робіть самостійно”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦