У російській столиці загорілася підстанція на Високовольтному проїзді

У ніч на 4 січня на північному сході Москви сталася масштабна пожежа на трансформаторній підстанції.

Telegram-канал Baza повідомляв, що внаслідок пожежі без електрики та опалення залишилися мешканці понад 20 багатоповерхових будинків у Відрадному, Бібіревому та Медведковому. На місці працювали кілька екіпажів пожежників.

Раніше: Командування РФ намагається приховати масове дезертирство в армії

Стало відомо, що вночі у Москві температура повітря опускалася до 24 градусів морозу. Через відсутність опалення у низці будинків москвичів похолодало до 15 градусів.

Після загоряння на трансформаторній підстанції в Москві більшість будинків перевели на резервну схему електропостачання.

Зазначається, що всі міські служби перебувають на місці, вони ліквідують наслідки пожежі.

“Ведеться перемикання окремих споживачів районів Відрадне, Бібірево, Північне та Південне Медведкове на резервну схему енергопостачання. Більшість будинків переведено. Ще близько 40 будинків буде перепід’єднано в найближчі півтори-дві години”, — пишуть російські ЗМІ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦