Врятований військовий був доставлений до свого підрозділу в доброму стані

Українські військові з 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ за допомогою дрона врятували свого побратима, який потрапив у полон до російських окупантів.

Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі бригади.

Згідно з повідомленням, десантники працювали по ділянці, яку контролював противник, коли помітили в ворожому окопі зв’язаного українського військового.

Оператор дрона з позивним “Кевін” почав привертати увагу полоненого, миготячи вогниками на дроні. Хлопець на землі зрозумів, що це українські військові, і почав йти за дроном.

Раніше: Україна вперше розповіла, кого з полонених окупантів відмовилась забирати росія

Оператор дроном вказував воїну, в якому напрямку йому треба рухатися. На шляху з ворожих окопів нашому солдату зустрівся окупант. Той не побачив українського дрона і почав наказувати полоненому повернутися на місце.

“Росіянин не бачив нашу “пташку”, на якій ще була одна граната, почав руками махати українському солдату, мовляв, повернись. Тоді “Кевін” скинув на окупанта гранату та затрьохсотив його, і далі продовжив виводити побратима до його підрозділу”, – розповів командир групи безпілотних систем “Шериф”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦