Україна мусить виробляти усе, що необхідно для захисту від російських окупантів.

У відеозвернення 26 грудня президент України Володимир Зеленський наголосив, що пріоритет на наступний рік – максимальна продуктивність оборонного комплексу.

Раніше ми розповідали, що путін може застосувати ядерну зброю по НАТО.

Відповідні рішення обговорили на засіданні Ставки верховного головнокомандувача. Головне питання – виробництво зброї у 2024 році.

За словами Зеленського, Україна повинна виробляти усі елементи, починаючи від артилерії до ракет та безпілотників. Щодо кожного пункту тривала детальна бесіда.

Володимир Зеленський

Президент разом з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем обговорив необхідну суму коштів на “оборонку”. Також Україна звертатиметься до партнерів щодо виробництва зброї, снарядів, обладнання тощо.

“Україна повинна виробляти – самостійно або спільно з партнерами – усе, що необхідно для захисту від будь-яких форм російської агресії. Можемо це забезпечити”, – чітко заявив Зеленський.

Крім цього, Україна продовжить свій шлях до НАТО задля забезпечення безпеки не тільки для нашої країни, але для Європи. Максимально змістовною має бути комунікація та зовнішня політика наступного року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦