Російські безпілотники атакували столичні багатоповерхівки

У ніч на 22 грудня Росія запустила по Україні 28 ударних безпілотників Shahed. 24 дрон було ліквідовано силами ППО.

Один з ударних шахедів влучив у багатоповерхівку в Соломʼянському районі Києва. Унаслідок влучання постраждали верхні поверхи будинку, сталася пожежа.

“У трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох — вибиті вікна. За попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований”, – повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Стало відомо, що унаслідок влучання БПЛА у багатоповерхівці постраждала й квартира відомого українського телеведучого Андрія Ковальського з ICTV.

Раніше ми розповідали, що російський депутат закликав готуватися до боїв у Карпатах.

Як повідомив Ковальський у соцмережі Facebook, він та його сім’я не постраждали, а от їхня квартира зруйнована вщент.

“Друзі, всім дякую за підтримку. Всі цілі – і то добре”, – написав він.

Він розповів, що після вибуху почалася пожежа, вони з дружиною встигли її загасити.

Дружина телеведучого Тетяна Хитрик додала: «Вижили, ми вижили! І це головне… Квартири наразі немає. Боже, дякую за життя, дякую, що ми та діти вижили в пеклі. У самому пеклі… Що не згоріли живцем під завалами, що змогли загасити полум’я”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦