Байденова адміністрація підтверджує просування у “правильному напрямку”

Прессекретарка Білого дому Карін Жан-П’єр оголосила, що переговори між адміністрацією президента Джо Байдена та Республіканською партією про розблокування допомоги для України вважаються успішними та просуваються “в правильному напрямку”.

“Ми відчуваємо, що переговори рухаються у правильному напрямку. Це дуже важливо. Для нас критично, щоб Конгрес продовжував рухатися вперед із доповненням до закону про національну безпеку. Ми сподіваємося, що це буде швидко, і чітко закликаємо республіканців у Конгресі не затягувати з цим”, – наголосила Жан-П’єр.

Також читайте: Клінтон одним словом спопелила заяву Трампа про Путіна

Речниця адміністрації президента США заявила, що подальша підтримка з боку Сполучених Штатів є критично важливою для України, особливо в умовах важкої ситуації на полі бою в рамках конфлікту з Росією.

Нагадаємо, що в Пентагоні вже повідомили про те, що кошти для військової допомоги Україні вичерпаються до 30 грудня, якщо Конгрес не затвердить нові фінансові виділення.

У світлі опублікованої статті в Politico, де висловлюються турботи, що Конгрес США може не узгодитися щодо призначення коштів на кордон і допомогу Україні, заяви прессекретарки Білого дому свідчать про певний прогрес у розв’язанні цих питань.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦