Російська армія готова втрачати мільйони людей на війні

Російський військовий Ілля Богданов, що воює на боці України у складі добровольців РДК (Російський добровольчий корпус”, вважає, що війна перейти на територію Росії.

Він назвав цей сценарій реалістичним. “Але все це залежить від ситуації на фронті. Тобто російсько-українська війна або відчиняє це вікно Овертона, або не дає йому відкритися”, – пояснив доброволець РДК.

Богданов також вважає, що російська армія готова “покласти” на війні в Україні мільйони військовослужбовців.

В інтерв’ю для ТСН, він вказав, що росіяни воюють у своєму архетипі, орієнтованому на масові операції та великі маси добровольців. На відміну від цього, за його словами, Україна повинна виходити з власного архетипу, зосереджуючись на спеціальних операціях та використанні малих груп.

Воювати, наголосив боєць, треба у своєму архетипі: “В України традиційно це – спеціальні операції, малі групи, які здатні здійснювати неймовірні операції. Нам потрібно визначити власні сильні сторони та діяти з мінімальними втратами”.

Раніше: Командир Азова Денис Прокопенко: ця війна надовго

За його словами, важливо зосередитися на технологічному оснащенні армії та проведенні спецоперацій. Він визначив, що Росія має здатність вислати масові контингенти, але використання відповідної стратегії може допомогти зменшити загальні втрати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦