Українці вимагають пояснень від ТЦК

Представника ТЦК з Тернопільської області помітили на дорогому курорті у Домінікані. Олег Яцюченко похизувався світлинами з відпочинку у соцмережах.

“Схоже, він дуже втомився від війни, тож вирішив відпочити. Працівник ТЦК Яцюченко Олег Анатолійович у мережі інстаграм похизувався пікантними фото з пляжів Домініканської республіки. Напевно, для того, щоб за нього могли порадіти усі! А найбільше ті, кого він відправив захищати Україну! Ось так трудяться на перемогу наші працівники ТЦК”, – пише соціальний клуб Polit hub у Фейсбуці.

Раніше: NYT про методи мобілізації в Україні: це війна для бідних

У коментарях до цих фото українці розійшлися у думках стосовно чоловіка призовного віку, який під час війни зміг виїхати за кордон. Одні зауважували, що це неподобство, інші – що у ТЦК можуть працювати колишні військовослужбовці, що під час війни отримали поранення, й тому такі чоловіки можуть дозволити собі відпочинок у будь-якій країні, головне – аби відновилися після воєнних боїв.

Тим часом ТСН повідомляє, що Олег Яцюченко є працівником райцентру комплектування у Тернопільській області. За кордон він виїхав законним шляхом, зокрема, так стверджує його начальство.

Яцюченко є офіцером відділення рекрутингу та комплектування Тернопільського ТЦК і СП та сектору дізнання відділення поліції №4 Тернопільського РУП ГУНП у Збаражі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦