В момент ДТП президент США якраз прямував до автівки

У центрі Вілмінгтона, штат Делавер США, у припаркований позашляховик з кортежу американського президента Джо Байдена, врізався легковий автомобіль.

Як повідомляє Reuters, аварія сталася якраз у той момент, коли Джо та Джилл Байден виходили з будівлі передвиборчого штабу.

Видання пише, що американський президент і перша леді США відвідали зустріч зі штабом кампанії у Вілмінгтоні, де знаходиться штаб-квартира кампанії. Вони вийшли із заходу незабаром після 20:00, у цей момент президент зупинився, щоб відповісти на запитання про те, чому він програє колишньому президенту Трампу в опитуваннях.

Раніше: Байден назвав умову для майбутнього членства України в НАТО

Байден відповів, що журналісти дивилися «не ті опитування».

“За кілька хвилин седан з номерними знаками штату Делавер врізався в позашляховик, який був припаркований на перехресті через дорогу від штабу кампанії. Перша леді вже сіла у свій автомобіль, а президент ще стояв біля машини, коли сталася аварія”, – пише видання.

Зазначається, що співробітники Секретної служби супроводили Байдена в його автомобіль і підійшли до автомобіля, який врізався в кортеж.

Кортеж президента рушив через кілька хвилин, президент і перша леді повернулися до свого будинку у Вілмінгтоні приблизно о 20:20.

Водія, який протаранив автомобіль кортежу, затримали та відвезли на допит.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦