У соцмережах росіяни закидають диктатору, що він живе “своїм життям”

14 грудня на Росії транслювали так звану “пряму лінію” за участі диктатора Володимира Путіна.

Напередодні виборів президента, які призначені на березень 2024 року, Путін пообіцяв, що нової мобілізації в Росії не буде. Він пояснив це тим, що на фронт нібито готові їхати багато добровольців.

Читайте також: Воїн та історик спрогнозував майбутнє РФ після війни

“Вже набрали 486 тис. контрактників. І потік чоловіків, які готові захищати батьківщину зі зброєю в руках, не припиняється: півтори тисячі людей на день. Це півмільйона людей військових на фронті, навіщо нам мобілізація?”, – заявив Путін.

Додамо, що восени 2022 року Росія оголосила “часткову мобілізацію”: скільки людей було тоді покликано, кремлівська влада не розголошує. Після оголошення мобілізації із Росії виїхали сотні тисяч чоловіків.

За даними видання The New York Times, що з початку війни в Україні російська армія втратила 315 000 військових убитими та пораненими, тож Кремль вирішив “мобілізувати нових рекрутів і в’язнів”. Лише на лінії Авдіївка – Новопавлівка на сході України за останній місяць було вбито та поранено 13 тисяч російських військових.

Росіяни, що спостерігали за прямою лінією Путіна, звинувачують його у брехні та дивуються цифрам, які він озвучував.

  • “Ці люди на початок СВО не знали що таке мавік3! ці люди почали СВО у літніх камуфляжах взимку. Ці люди почали СВО із цивільними раціями Баофенг! Цих людей відправили на війну з аптечкою, в якій джгут – 1 шт, бинт – 1шт. і все!!!!”
  • “Путін бреше тільки тоді, коли відкриває рота”
  • “Як він засипав цей старий маразматик”
  • “Знову ліки не випив з ранку … марить дід”
  • “Змусили його …. хто цікаво?”
  • “Оце так стендапер”
  • “Спочатку зламати стосунки із заходом, а потім починати думати, як їх вибудовувати. Стратег!”
  • “У США «імперська політика», хто б говорив Володя, і про суверенітет (Китай)”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦