Представники територіальних центрів комплектування провели рейди у спортзалах та розважальних закладах Полтави.

Зокрема, 8 грудня працівники Полтавського ТЦК та СП здійснили низку рейдів у спортклубах міста.

В обласному ТЦК зауважили: роздача повісток у спортивних залах – нормальна процедура, покликана на оповіщення населення у громадських місцях.

“Подібні заходи були викликані значною кількістю внутрішньопереміщених осіб, які не прибували до ТЦК та СП для постановки на військовий облік, та мешканців регіону, які не повідомляли про зміну свого місця проживання у 7-денний термін, як того вимагають правила військового обліку. Одним з різновидів громадських місць можна назвати спортивні та тренажерні зали. Наголошуємо – представники ТЦК та СП вже неодноразово проводили оповіщення військовозобов’язаних громадян у спортивних залах. Жодних «посилених» заходів мобілізації ТЦК та СП не проводять – максимум особового складу займається питаннями мобілізації від початку повномасштабного вторгнення”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вільні вакансії в ГУР: які вимоги та скільки платять

Днями також військкоми провели рейди у розважальних закладах Полтави. Один з таких рейдів потрапив на відео.

На кадрах зафіксовано, як чоловіки у військовій та поліційній формі стоять у приміщенні, в якому лунає гучна музика. Поруч танцюють дівчата. Одна з них підійшла до працівника поліції та почала витанцьовувати й тертися об нього своїм тілом й закидувати ногу та стіну.

Чоловік попросив дівчину відійти, інший чоловік у військовій формі взяв її за руку та легенько відштовхнув настирливу танцівницю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦