У вбитого нардепа-зрадника Іллі Киви знайшли секретні документи про розміщення російських військ, йому також готували місце при владі.

Російські слідчі знайшли секретні документи у квартирі Киви на Арбаті, що в центрі Москви. Також там була інформація про розміщення армії РФ, зокрема на захопленій частині Херсонщині. Про це повідомив один із російських Telegram-каналів із посиланням на джерела.

Раніше ми розповідали, що зрадник Царьов злякався за свою “шкуру” після ліквідації Киви.

Загалом російські силовики провели обшуки не тільки у Підмосков’ї, де знайшли застреленого у висок Киву, але й за двома іншими адресами. Квартира на Арбаті була таємною, де він зустрічався з певними людьми. Про це житло не знала ФСБ РФ.

Крім цього, у знайдених секретних документах йшлося про те, що Кива знав про стан справ та розміщення військ РФ. За непідтвердженими даними ЗМІ, Киву могли поставити на посаду “губернатора Херсонщини” замість колаборанта Володимира Сальдо, який нібито “не справляється” через проблеми зі здоров’ям.

Екснардеп-зрадник проводив зустріч з першим заступником керівника адміністрації владіміра путіна щодо окупованих територій Сергієм Кирієнком, але “губернатором” не встиг стати.

Російські слідчі припускають, що вбивство Киви – це результат політичних розбірок, але жодних імен, хто б міг замовити вбивство, вони не називають.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦