Салліван каже, що той, хто проти підтримки України, той підтримує Путіна

Росії не можна дозволити досягти успіхів на полі бою в Україні. Для цього Конгрес Сполучених Штатів має взяти на себе відповідальність і схвалити запит на фінансування військової допомоги для нашої держави.

Відповідну заяву 4 грудня зробив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван. Він наголосив, що для Конгресу краще не ігнорувати уроки історії, передає “Укрінформ”.

“Тепер – справа за Конгресом. Конгрес має вирішити, чи продовжувати підтримку боротьби України за свободу в межах коаліції 50 країн, яку створив президент Байден. Чи Конгрес проігнорує уроки, які ми винесли з історії, й дозволить Путіну перемогти”, – сказав представник Білого дому.

Він наголосив, що кожен конгресмен, який виступає проти виділення додаткової допомоги для України, підтримує таким чином російського диктатора Володимира Путіна. Кожен голос проти підтримки України є голосом за посилення переваги країни-терориста РФ та її лідера.

Читайте також: Зеленський про війну в Україні: завершиться все не так швидко

“Ми сподіваємося, що Конгрес на двопартійній основі зробить правильний вибір”, – зазначив Салліван.

Йдеться про запит президента Байдена на додаткове фінансування, яке серед іншого передбачає й допомогу Україні. Його схвалення не лише допоможе нашій державі протистояти російській агресії, й сприятиме зміцненню національної безпеки США.

Важливість допомоги Україні

Допомога Україні від США та інших країн є важливою для протистояння російській агресії. Вона дозволяє нашій державі отримувати необхідні озброєння та військову техніку, що є критично важливим для захисту від російських військ.

Крім того, допомога Україні є важливим сигналом підтримки з боку міжнародної спільноти. Вона показує, що світ не мовчить про війну в Україні та не допустить перемоги Росії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦