Одне з її яєць нагадувало печиво з передбаченням

Курка бразильського фермера несе яйця дивних форм. У деяких її “плодах” взагалі немає жовтка.

Як повідомляє express.co.uk, фермер Хуліо Сесар Карвальо, курка якого несе яйця дивної форми, сказав, що на смак такі яйця нічим не відрізнялося від інших.

“У нього був тільки білок, як і в інших, які вона клала. Але смак його був таким самим, як і у звичайних яєць”, — сказав чоловік.

Він розповів, що одного разу курка знесла яйце, що було схоже за формою на печиво з передбаченням, якось – яйце схоже на “бумеранг”.

Коли фермер знайшов у курнику яйце незвичайної форми, він був не лише здивований, але й щасливий. Він вирішив, що у нього є особлива курка, і тепер він регулярно відвідує курник, сподіваючись знайти ще більше незвичайних яєць, пише видання.

Читайте також: Домашній півень вбив жінку, яка збирала яйця

Ветеринар Деніо Гарсіа, який спеціалізується на птахах, вважає, що подібна форма яєць є рідкісною. Він каже, що це може бути пов’язано з патологією, стресом або поганим харчуванням курки.

А відсутність жовтка, за словами ветеринара, може бути пов’язана з тим, що у курки немає овуляції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦