Лікарі мали лише прибрати обвислу шкіру

Мешканка США 65-річна Кімберлі МакКормік почула про те, що лікарі у Мексиці можуть задешево зробити підтяжку шкіри. Жінка одразу зібралася й поїхала на операцію, однак у результаті вона отримала рахунок на 75 тисяч доларів.

Як повідомляє The Sun, після операції вона з’ясувала, що лікарі вставили їй грудні імпланти третього розміру та зробили “бразильські сідниці”.

65-річна американка каже, що раніше вже зверталася до цієї клініки 6 років тому й все обходилося нормально. Тепер же, коли після різкого схуднення вона отримала обвисла шкіру, то сподівалася, що лікарі допоможуть їй позбутися проблеми. Ціна була 13 тисяч доларів, що втричі менше, ніж би з неї взяли американські лікарі.

Читайте також: Чоловік скинув 36 кг завдяки м’ясній дієті: фото до і після

Після операції жінка каже, що прокинулася з різким болем у грудях, й одразу покликала доньку. Жінки з жахом з’ясували, що Кімберлі має збільшені груди.

Кімберлі МакКормік розлютилася й вимагала покликати лікарів, однак охорона закладу заявила їй, що вона має сплатити 75 тисяч за нові груди та сідниці, інакше її не випустять з лікарні.

Окрім того, сказала Кімберлі, охорона лікарні її побила: “З мене знущалися, били ногами в ребра, били ногами між ніг, а потім фізично викинули з лікарні”. Вона каже, що її також вдарили у потилицю прикладом автомата.

Надалі жінка збирається судитися з лікарями.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦