Соня Стеценко переїхала за кордон та українізувалася

Акторка Соня Стеценко, що стала відомою завдяки ролі Жені у серіалі “Свати”, була російськомовною увесь час, аж поки російська армія не почала повномасштабне вторгнення в Україну.

20-річна акторка в інтерв’ю OBOZ.UA розповіла, що змінилося у її житті після 24 лютого 2022 року.

Софія Стеценко після вторгнення росіян переїхала до Праги, згодом перебралася до Торонто. Тут вона працює асистенткою на знімальних майданчиках й вивчає акторську майстерність.

У Києві залишилися її батько, матір та брат. Час від часу дівчина навідує їх.

Три тижні тому навідувалася в Київ, де має родину – батьків та старшого брата.

Соня принципово перейшла на українську, за нею це зробила вся її родина. Вона сказала, що це питання для неї принципове.

Що стосується акторів, з якими вона знімалася у серіалі “Свати”, Софія здивована, що частина з них “бігають по телешоу і розповідають, як погано було в Україні раніше і зараз”.

Читайте також: Зіркові чоловіки, які під час війни виїхали з України

“Для мене “Свати” – це хороші спогади дитинства і дуже крутий досвід. Але коли починаю згадувати колег… Через повномасштабне вторгнення відчуття не дуже хороші, бо російські актори, які грають головні ролі, підтримують кремлівську агресію”, – сказала дівчина.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦