Сумський апеляційний суд розглянув скаргу місцевого мешканця, який вимагає перейменувати України, обмежити права жінок, релігійні права і заборонити вживати свинину, зокрема сало.

Чоловік, який подав позов на силові органи України та державну владу, хоче, щоб на території країни було засновано “нову державу”. Про це йдеться у постанові Сумського апеляційного суду.

Раніше ми писали, що українка витратила з кредитки десятки тисяч та не буде віддавати гроші.

Подробиці позову

Сумський апеляційний суд

Спочатку позов був поданий до одного з районних судів, але там його не задовільнили. Чоловік на цьому не зупинився та вирішив оскаржувати у Сумському апеляційному суді. Сум’янин навіть звернувся до проєкту “Слідство ведуть екстрасенси”.

Які вимоги поставив чоловік

У позові чоловіка 29 пунктів, зокрема він вимагає:

1. Замість України мають заснувати “Священну Русь”.

2. Чоловік хоче, щоб жінкам заборонили після пологів та під час менструації жити разом з рідними, замість “батьків” повинні бути “родителі”. Він закликав карати жінок, які займаються сексом без шлюбу, або ж якщо вони зрадили чоловіка.

Якщо чоловік та жінка мали статеві відносини до весілля, то вони обов’язково мають укласти шлюб до самої смерті. Крім цього, чоловік хоче заборонити аборти.

3. Водночас всі працівники Сумського національного аграрного університету повинні дотримуватися Уставів Бога все життя та на роботі.

4. “Нащадкам роду Ноя” повинні заборонити купувати землю в Україні, оскільки “спрацює прокляття”. Та й взагалі він хоче скасувати закон про ринок землі.

5. Чоловік хоче, щоб в “новій державі” були заборонені усі релігійні організації, спалені “часослови, молитвослови”. Церква і держава мають бути об’єднані, але жити треба за “законами Мойсея”.

6. Житель Сумщини вимагає заборонити людям їсти свинину, особливо сало.

7. Чоловік вважає необхідним впровадження сонячно-місячного календаря, який би відповідав Ієрусалимському календарю.

8. Також позивач хоче, щоб “Слідство ведуть екстрасенси” розслідували причини вибуху на Чорнобильській АЕС.

9. Крім цього, гривні нібито треба змінити на гроші зі срібла.

Яке рішення ухвалив суд

Сумський апеляційний суд залишив скаргу чоловіка без задоволення. Проте чоловік матиме змогу оскаржити це рішення у Верховному суді України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦