Стала відома реакція Анастасія Цимбалару на інцидент

Відома українська актриса Анастасія Цимбалару з’явилася не телеекранах в Росії. Серіал за її участі показували росіянам по телебаченню.

Жінка пояснила, що до повномасштабного вторгнення знімалася в українсько-російських проєктах. Зокрема, за рік до вторгнення вона знялася в серіалі.

“Я вважалася там бандерівкою, нацисткою, мені російські підписники про все це писали. Вони випускають серіал зі мною в головній ролі, там великим планом моє обличчя на постері”, – пояснила акторка в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Через те, що на Росії заявили, що рік виску серіалу 2023, то шанувальники акторки вважали, що вона знімалася в ньому вже під час повномасштабного вторгнення.

“Мені підписники почали писати: “Настя, невже ви почали зніматися з російськими акторами?”. Мені довелося пояснювати, що це було за рік до повномасштабного вторгнення, але, з усім тим, цей проєкт там показали”, – сказала Цимбалару.

Раніше ми розповіли, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ в День Незалежності України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦