Тварина розважалася після того, як втекла з будинку

Хатня тварина в Індіанаполіс (США) влаштувала справжній переполох. Вона цілу ніч розважалася після того, як напилася пива.

Мавпа Момо

Як повідомляє Daily Mail, мавпа Момо вибігла з будинку свого власника та зникла. Її господар Вейн Фам розмістив оголошення у соцмережах, у якому закликав місцевих мешканців за можливості не чіпати мавпу, а якщо вони її помітять, то просив одразу повідомити йому її місцеперебування, або звернутися до поліції чи служби контролю за тваринами.

Тим часом місцеві мешканці повідомили, що помітили мавпу, яка пила пиво біля сміттєвого контейнера. Вони повідомили у поліцію, що тварина кидалася на людей, декого встигла вкусити. Також Момо викрадала їжу та стрибала по автомобілях.

Читайте також: Чоловік приніс отруйну змію додому, але сталася катастрофа (фото)

Затримання мавпи

Поліціянти повідомили, що змогли піймати бешкетницю лише на наступний день після того, як отримали повідомлення про тварину, що кидається на людей на вулиці.

Скільки людей постраждало від Момо, у поліції не уточнили. Після “затримання” її передали власнику.

Момо рецидивістка

Стало відомо, що раніше мавпа вже тікала з будинку Вейна Фама. У липні цього року вона також влаштувала переполох у місті, однак тоді вона, на щастя, нікого не вкусила.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦