Австралійський турист знайшов змію, яку вважав неотруйною, і приніс її додому, щоб продемонструвати дітям.

Утім, ситуація вийшла з-під контролю і чоловік звернувся до лікарів після укусу змії. Про це пише New York Post.

Раніше ми розповіли історію чоловіка, який після весілля став раптово мільйонером.

Як мандрівник знайшов небезпечну змію

Чоловік приніс отруйну змію додому

Прикрий інцидент стався 1 листопада, коли австралієць подорожував і побачив, як він вважав, неотруйного алмазного пітона. Цей вид мешкає на східному узбережжі Австралії.

Мандрівник вирішив, оскільки змія безпечна, її можна забрати додому та показати дітям.

Катастрофа настала несподівано

укус змії

Змія вкусила чоловіка за руку, але він думав, що у цьому нічого страшного немає. Проте його стан швидко погіршувався, а рука сильно опухла. Також у чоловік три години поспіль мають блювоту та нудоту, через що той таки звернувся до медиків.

Мандрівнику дуже пощастило

Отруйна змія

Лікарі невідкладної допомоги зв’язалися з місцевим ловцем змій Реєм МакГіббоном, яка вважає, що все могло бути набагато гіршим.

Експерт з’ясував, що це був не алмазний пітон, а широкоголова змія, у якої небезпечний нейротоксин. Ця речовина, яку знайшли у крові туриста, може навіть вбити.

МакГіббон спіймав змію та повернув її у природнє середовищі. Ось турист отримав лікування, а вже за шість годин був вдома.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦