Співачці за це вбрання закидали “модне блюзнірство”

Якось відома американська співачка Брітні Спірз вирішила пожартувати з гламурних артистів та вдягнула на червону доріжку церемонії вручення премії American Music Awards (2001 рік) сукню А-силуету без бретелей, яка була повністю виготовлена з джинсової тканини. До неї вона підібрала й джинсову сумку.

Нестандартні образи

Її тодішній бойфренд Джастін Тімберлейк підтримав подругу та також надягнув джинсовий костюм, а на його голові красувався ковбойський капелюх.

І хоча у ті роки парочка з радістю позувала на камери у “селючних” нарядах та не відчувала дискомфорту від їх недоречності для такої церемонії, нині Брітні Спірс вважає, що ті наряди були “липкими”.

У мемуарах «Жінка в мені» вона розповіла, що модні стилісти готуються вдягати зірок на червоні доріжки мало не за рік. Однак коли Джастін сказав, що планує одягнути джинсовий одяг, вона одразу запропонувала ідею поєднати та зробити «джинсову тканину на джинсовій тканині».

Відверте зізнання

“Я не думала, що мій стиліст збирався це робити, і я ніколи не думала, що Джастін збирався робити це зі мною. Але вони обидва пішли ва-банк. Коли він одягнув його, я подумала: «Ого! Мабуть, ми справді це робимо!». З відповідним денімом ми підірвали все”, – пригадала співачка.

Вона каже, що Джастін отримав чергу підколів від колег за свій костюм. ле вона вважає, що вони мали право зробити те, чого хотіли обидва.

Раніше ми писали, що донька путініста Машкова позбулась ганебного по батькові.

“Ти робиш багато речей, коли ти молодий і закоханий. І це точно так. У нас запаморочилося, і це вбрання відображало це. Я розумію, що це було липким — але це також було досить чудово по-своєму, і я також рада бачити його пародією як костюм на Хелловін”, – додала Брітні.

Її вбрання, яке нині вона вважає недоречним, “назавжди залишиться у священних залах історії моди”, – вважають модельєри.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦