Цей засіб доволі універсальний в побуті

Зубна паста, крім своєї основної мети – догляду за зубами, може здивувати вас своєю універсальністю і використовуватися для різноманітних цілей у побуті. Пропонуємо кілька цікавих і неочікуваних способів використання зубної пасти.

Чищення ювелірних виробів

Зубна паста може бути чудовим засобом для полірування та очищення дорогоцінних виробів. Просто нанесіть невелику кількість на щітку для зубів або м’яку тканину і протріть ваші прикраси. Після цього змийте теплою водою.

Видалення запаху

Зубна паста може ефективно вбити неприємний запах на руках після приготування їжі з часником чи рибою. Просто нанесіть невелику кількість на руки, потріть, наче миєте руки з милом, а потім змийте водою.

Очищення взуття

Зубна паста може служити як чудовий очисник для білизни взуття, особливо для білих кедів чи кросівок. Просто нанесіть на щіточку, ретельно почистьте і змийте водою.

Подряпини на екрані

Злегка нанесіть невелику кількість зубної пасти на екран смартфона або планшета, ретельно протріть і зітріть залишки чистою тканиною. Це може допомогти видалити невеликі подряпини й відновити яскравість екрана.

Плями на одязі

Паста може бути ефективним засобом для видалення плям, таких як кава чи вино, з тканини. Нанесіть на пляму, помасажуйте і змийте.

Читайте також: Всього одна звичка врятує будинок від плісняви

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦