Потрібно правильно підібрати колір одягу та його фасон

Наступний рік буде Роком Зеленого Дракона за китайським гороскопом. Він розпочнеться 10 лютого 2024 року і триватиме до 28 січня 2025 року.

Рік Дракона вважається одним із найщасливіших, сповнених небувалих можливостей. Це також рік, коли ви можете дати волю своїй творчості та пристрасті та сміливо та впевнено йти до мрій.

Рік Зеленого Дракона за китайським календарем означає поєднання енергії та позитиву. Він символізує владу, рішучість, енергію та природну гармонію.

Якщо ви вірите у прикмети й хочете правильно зустріти новий рік, аби не накликати біди, пропонуємо дізнатися, який одяг та якого кольору підібрати.

Зелений колір

Зелений – це основний колір року, тому варто додати його до вашого гардероба. Зелений може бути представлений в різних відтінках, таких як салатовий, лаймовий, ялинковий. Оберіть той, який вам до вподоби, і який пасує до вашого кольорового типу.

Елементи природи

Дракон – символ природи, тому природні елементи у вигляді рослинних принтів або вишивок також можуть бути відмінним вибором.

Мистецтво та символіка

Зображення Дракона або мистецькі елементи, пов’язані з китайською культурою, можуть виглядати стильно та цікаво.

Металеві акценти

Додайте до свого вбрання металеві акценти або прикраси, оскільки метал – елемент, що пов’язаний із символікою Дракона в китайському зодіаку.

Рішучість та енергія

Дракон визначається своєю рішучістю та енергією. Вибирайте одяг, який виражає вашу силу, визначеність та позитивний настрій.

Китайська символіка може бути інтегрована в класичний або сучасний стиль. Наприклад, ви можете обрати сучасний крій одягу з китайськими вишивками або розписами.

Не забувайте, що головна ідея – висловити свою індивідуальність та відчуття стилю, враховуючи основні символічні елементи року Зеленого Дракона.

Якщо для святкування Нового року ви оберете нове взуття, то ось поради, як зробити так, аби воно не натирало ноги.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦