Донька актора-путініста Володимира Машкова, Марія Машкова, відмовилася від по батькові і змінила російське громадянство на американське.

Російська зірка вирішила розпочати життя з нової сторінки. Про це йдеться в її Instagram.

Раніше ми розповіли, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ в День Незалежності України.

Артистка почала життя з чистого аркушу в США

Російська акторка Марія Машкова розповіла прихильникам про важливі зміни у її житті. Через підтримку України вона переїхала до США, де розпочала нове життя. Актриса відмовилася від по батькові і позбулася громадянства РФ, отримавши американський паспорт, у якому та просто Masha Mashkova.

Утім, “нова особа Маша Машкова” продовжує вести соцмережі російською мовою, гучно слухати російську музику на вулицях та в машині, навчаючи дітей російської. Вона б’ється в рефлексіях про чудове життя у росії та мріє, що знову зможе повернутися.

Крім цього, Машкова знялася в американському серіалі, який вийде найближчим часом.

Masha Mashkova - Марія Машкова

У яких стосунках Машкова з батьком-путіністом

Після 24 лютого 2022 року Машкова засудила росію за військове вторгнення в Україну. Проте її батько, відомий російський актор, який знімався і в американських фільмах та серіалах, виявився прихильником президента РФ владіміра путіна та росії. Машкова не раз сварилася з батьком, але зараз взагалі не спілкується з ним.

Марія Машкова та Володимир Машков

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦