Мешканка США має 52 технологічні імплантати

Мешканці США Анастасії Синн вставили в тіло 52 електронні чіпи, які дозволяють їй відкривати замки, знаходити металеві предмети, телефонувати на номери телефонів і виконувати магічні трюки.

Рекорд Гіннеса

Анастасія Синн була названа Книгою рекордів Гіннеса “найкращим кіборгом” у світі після того, як вона вирішила імплантувати у своє тіло 52 металеві чіпи.

Синн, якій 48 років, стверджує, що чіпи полегшують їй життя, і вони імплантовані скрізь – від її зап’ястя до грудей, рук і вух. Вона коментує: «Я можу офіційно оголосити, що я найбільш технологічно імплантована людина у світі! Оскільки це вперше, їм довелося створити нову категорію рекордів».

Читайте також: Студентка отримала “подарунок від Бога” у понад мільйон доларів

Унікальність імплантів

У Синн “вбудовано”, зокрема, імплантат, що містить найбільший магніт, який коли-небудь вставляли в людину, а також магніт, що передає звук у її вуха.

Жінка пояснила: щоб встановити світовий рекорд, вона повинна була показати, що робить кожен її чіп, і довести, що вони знаходяться всередині неї за допомогою рентгенівського знімка.

Однк Синн ще не закінчила “покращувати” своє тіло – вона планує додати ще сканер у ногу та мітки в гральних картах, щоб вона могла читати їх із закритими очима під час гри в покер.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦