Журналістка Кейт Спайсер з Великої Британії 16 років робила ін’єкції ботоксу та філерів в обличчя, але тільки у 53 роки вирішила від цього відмовитися.

Жінка навіть показала, який має вигляд після цього. Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Письменниця зізналася, що зрозуміла, що її обличчя насправді дуже сильно змінилася та було дивакуватим. Потім вона помітила появу “риб’ячих губ”, схожі на форель.

Проте іноді уколи ботоксу додавали їй кращого вигляду, вона навіть ставала молодшою та красивішою. Згодом Спайсер виявила бажання старіти так, як інші, що надає певної витонченості.

Жінка стала залежною від ін’єкцій краси у 38 років, у 2007 році.

Жінка проводила операції зі збільшенням губ, маскувала зморшки уколами та навіть жир із зони живота перенесла під очі для приховання синців.

Жінка зізналася, що за красу платила від 830 до 4700 доларів на рік. На її думку, вони дійсно робили її красивою та не схожою на себе.

Тепер вона навіть не фарбує волосся та насолоджується своєю сивиною. Також вона більше не хоче колоти уколи краси.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦