Донька королеви Єлизавети обрала практичну зачіску “5 хвилин”

Принцеса Анна у Великій Британії завжди скручує волосся у пучок на потилиці. З такою зачіскою вона ходить вдома та з’являється на офіційних заходах.

У коментарі журналістам вона якось сказала, що їм так зручно. “Цю зачіску я називаю “5 хвилин і готово””, – якось пожартувала вона.

Вічна класика

73-річна донька покійної королеви Єлизавети II таку зачіску носить з підліткового віку. Лише на кількох фотографіях королівської родини її можна було побачити з розпущеним волоссям, пише HELLO!.

Оточення Анни називає її консерваторкою. Окрім того, що вона не змінює зачіску, принцеса також не схильна до частої зміни гардероба. На останніх заходах її помічали в одязі, в якому її бачили кілька десятків років рому.

Близькі Анни кажуть, що їм важко уявити її волосся “в будь-якому іншому вигляді, окрім королівської зачіски, натхненної 1960-ми роками”.

Виклик моді

Журналісти пишуть, що Анну лише двічі помічали з іншими зачісками.

Вперше – під час її зустрічі з королем Греції Костянтином у Лондоні в 1980-х роках. Тоді вона одягла красиву блакитну шовкову сукню з дуже сміливим вирізом. А волосся згорнула до купи на голові та зчесала його трохи набік.

Вдруге – 1982 року, коли 33-річна Анна потрапила в об’єктив фотографів, коли виходила з будівлі 2UE у Північному Сіднеї. Тоді принцеса розпустила своє довге волосся. Хоча верхівку його вона все ж стягнула на маківці.

Раніше ми розповідали про фірмовий трюк королеви Єлизавети з макіяжем.

Що відомо про принцесу Анну

Анна Єлизавета Аліса Луїза, принцеса Великої Британії, народилася 15 серпня 1950 року в Кларенс-хаусі, Лондоні. Вона є другою дитиною і єдиною дочкою королеви Єлизавети II та принца Філіпа, герцога Единбурзького.

Принцеса Анна здобула освіту в школі Бенінгтон, а потім в Королівській школі верхової їзди. Вона є першою членкинею британської королівської сім’ї, яка отримала диплом про професійну підготовку в галузі верхової їзди.

Принцеса Анна є активним членом королівської сім’ї. Вона бере участь у багатьох офіційних заходах і відвідує різні країни світу. Вона також є покровителем понад 200 організацій, включаючи Королівську військову поліцію, Британську кінологічну асоціацію та Всесвітній фонд дикої природи.

Принцеса Анна була одружена двічі. Її першим чоловіком був Марк Філліпс, з яким вона була одружена з 1973 по 1989 рік. У них двоє дітей: Пітер Філліпс і Зара Філліпс. Її другим чоловіком був Тімоті Лоренс, з яким вона одружена з 1992 року.

Принцеса Анна є відомою своєю відвертістю і прямолінійністю. Вона часто висловлює свою думку з різних питань, навіть якщо вони є суперечливими. Вона також є відомою своїм почуттям гумору.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦