Цим ніколи не користувалася Кейт Міддлтон

Покійна королева Сполученого королівства Великі Британії Єлизавета II була великою прихильницею червоної та темно-рожевої помади. Однак принцеса Уельська Кейт Міддлтон ніколи не використовувала ці відтінки.

Принцеса на відміну від королеви намагається користуватися природними відтінками помад.

Королівські вподобання

Як повідомляє womanandhome, Єлизавета II користувалася модним трюком голлівудських зірок 1950-х років, які носили червону помаду. Це уособлювало “позачасовий гламур”.

Увага прихильників та папараці, яка прикута до персони принцеси, змушує її уважно підбирати вбрання, взуття та навіть макіяж. Будь-який незначний промах розцінюється як несмак.

Завдяки любові до нюдових кольорів Міддлтон уникала прийому “сміливих губ”. Можливо тому, як пише видання, вона стала уособленням ніжності та жіночності.

Єлизавета та її помади

Видання проаналізувало знімки з різних заходів, на яких була присутня Єлизавета, і дійшло висновків, що під кожну подію вона добирала різні тони яскравих та сміливих кольорів.

“Вінтажний гламур Єлизавети створив непідвладний часу макіяж, і це не те що зробила принцеса Уельська. З перших років її стосунків із принцом Вільямом і до теперішнього часу здається, що червоні чи насичено-рожеві відтінки їй не дуже подобаються, якщо знімки, зроблені протягом цього часу, є чимось схожим”, – йдеться у повідомленні.

Раніше: 104-річна жінка поділилася секретами довголіття

Хитрість принцеси

Однак Кейт Міддлтон має власний секретний трюк з макіяжем. візажисти помітили, що вона замість губ робить акцент на очах. Принцеса вважає за краще зробити макіяж очей більш яскравим, використовуючи підводку для очей.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦