У США сталася надзвичайна ситуація на борту літака, який готувався до вильоту з міжнародного аеропорту імені Джона Ф. Кеннеді в Нью-Йорку.

Як пише New York Post, на борту був учасник 18-го сезону серіалу “Американський ідол” Джиммі Леві. Інцидент стався поруч з ним.

Раніше ми розповіли, що сестри-близнючки вже майже 90 років одягаються однаково.

Пожежа у літаку: основні подробиці

Пожежа у літаку

Перед зльотом пасажирського літака з Нью-Йорку сталася пожежа. Один з пасажирів, 25-річний Джиммі Леві, розповів, що прокинувся через сильну і раптову спеку, яку почав відчувати, а коли розплющив очі, то побачив, що його рюкзак просто загорівся.

За його словами, спочатку рюкзак лежав під сидінням, а потім перетворився на вогненну кулю. Він почав ногами гасити вогонь, щоб він не поширився далі. Також допомогли впоратися з пожежею бортпровідники.

Чому загорівся багаж одного з пасажирів

Джиммі Леві

Джиммі Леві спочатку подумав, що це був замахом на його життя, оскільки він відомий музикант та політичний діяч. Після проведеного розслідування стало зрозуміло, що причина зовсім в іншому – перегрітому портативному зарядному пристрої.

Після пожежі пасажирів літака евакуювали з літака, а сам Джиммі отримав опікові рани на руках.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦