У них однакові інтереси та однакові хобі

Сестри-близнючки зі США Енн Маккуїн і Сюзан Бріггс, яким вже 84 роки, змалку одягаються однаково і мають однакові інтереси.

У виданні The Washington Post опубліковано історію двох жінок, чиє життя протікає у постійному спільному проведенні часу. Ці ідентичні жінки мають не тільки однакову зовнішність, але й спільні інтереси, хобі та навіть надають перевагу однаковому стилю одягу.

Однакові з дитинства

Сестри розповіли, що їхня матір змалку обирала для них однаковий одяг, через що їхнім знайомим було важко ідентифікувати, хто з них Енн, а хто Сюзан. Навіть коли вони підросли, звичка носити однакове збереглася. Це продовжується вже понад 84 роки.

Енн Макквін розповідає: “Ми завжди були дуже ідентичними. У дитинстві та дорослому житті ми одягалися однаково”. Сюзан Бріггс підкреслює, що “ми завжди носили однакові речі”.

Все на двох

Навіть купуючи одяг окремо, кожна з них завжди обирає дві однакові речі, аби поділитися з сестрою.

Обидві сестри живуть в Солт-Лейк-Сіті, де народились і виросли, і часто гуляють містом разом. Їх схожість така виняткова, що їх важко ідентифікувати. Вони стверджують, що люди дійсно реагують на їхню схожість і що це підбадьорює їх.

Читайте також: 104-річна жінка поділилася секретами довголіття

Щаслива старість

Вони поділилися, що не тільки зберегли цю традицію, але і залишилися найкращими друзями. Вони розповідають, що коли хтось з них кудись планує піти, вони дзвонять одна одній, щоб узгодити наряди.

Однак ця схожість не тільки зберігає традицію, але і приносить радість у їхнє життя. Вони люблять жарти та одягаються однаково навіть на свята, щоб пожартувати зі своїх рідних та знайомих.

Слава у соцмережах

Онук однієї з сестер Майкі Меткалф почав ділитися їхніми відео в TikTok, що зробило їх справжніми знаменитостями серед дописувачів.
Відео з Енн та Сюзан набирають чимало переглядів. Фоловери вказують, що у сестер, напевно “один мозок на двох”, оскільки вони інколи й думають однаково.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦