Тварина серед інших продуктів найбільше вподобала лазанью

У місті Баркхемстед, штат Коннектикут в США, на відео зафіксовано неймовірний інцидент, коли величезний чорний ведмідь потрапив в приватний будинок та сам знайшов собі поживу у холодильнику.

Ведмідь на кухні

На відео видно, як ведмідь рушає до кухні після короткого роздуму в коридорі. Він цікавиться холодильником і морозильником, які він відкриває легко і швидко.

Потім ведмідь обнюхав вміст холодильника й знайшов заморожену лазанью. Він намагався скуштувати заморожену їжу і вона йому сподобалася.

Втеча з будинку

Завершальні кадри показують ведмедя, який виходить з кухні та відправляється до вікна. Він зник з території будинку через відкрите вікно.

Як пише Newsweek, чорні ведмеді в штаті Коннектикут є всеїдними тваринами, які зазвичай харчуються рослинами, фруктами та горіхами. Проте запах людської їжі приваблює їх на значні відстані, і вони можуть шукати цю їжу в околицях людських осель.

Читайте також: 104-річна жінка поділилася секретами довголіття

Департамент енергетики та захисту навколишнього середовища Коннектикуту наголошує на важливості утримання їжі й сміття в безпечних місцях, оскільки запахи можуть привабити ведмедів. Інциденти, подібні до цього, не завжди є проблемою, але повторні напади ведмедів на будинки можуть створити проблеми та загрози безпеці громади.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦