Сварка між продюсером та співаком набирає обертів

Після відмови продюсера Ігоря Кондратюка піти на мирову угоду зі співаком Віталієм Козловським, артист зробив заяву, в якій звинуватив колишнього наставника у спробі “знищення” його кар’єри.

Заява Козловського

Козловський у своєму Instagram написав, що не бачить можливості подальшої комунікації з Кондратюком.

“Це те саме, що вести переговори з Путіним (російським президентом. – Ред.). Якщо стоїть задача сліпо і жадібно знищувати, то здоровий глузд і доводи будуть безсилими”, – йдеться у публікації артиста.

Також співак заявив, що Кондратюк категорично відмовляється розмовляти з ним через страх.

“Говорячи зі мною очі в очі, доведеться визнавати (або принаймні пам’ятати) всі ті епізоди непорядності, які мали місце в мій бік всі роки співпраці, і які врешті призвели і до припинення цієї співпраці, і до судів”, – додав він.

Читайте також: Лобода готова взяти на роботу таксиста з Києва, який потрапив у мовний скандал

Конфлікт став публічним

Віталій Козловський також пояснив, чому з’ясовує проблеми з Кондратюком публічно, виносячи їх на публічний загал.

“Це моя єдина броня. Це гарантія того, що мої слова вчергове не перекрутять і не звинуватять безпідставно у купі лайна, яке в мій бік виливається вже 11 років”, – пояснив він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦