Ще одна жінка заявила про зґвалтування

Скандальне розлучення військовослужбовців Євгенії Емеральд та Євгена Стипанюка може обернутися для останнього ув’язненням.

Емеральд у шоу “Говорить вся країна” заявила про моральне насилля з його боку, а також розповіла про зізнання жінки, яка заявила, що Євген її зґвалтував.

Розгортання історії

Під час шоу за участі Емеральд (позивний Жанна Дар’Арк) вона пояснила, що її мета — не розколоти суспільство і подати лише власну історію, а правдива розповідь про чоловіка, що знущався не лише з неї, а й з інших жінок. Однак у них не було сміливості заявити привселюдно про ці випадки.

Євгенія повідомила, що про випадки знущань з боку чоловіка вона повідомила до Національної поліції, щоб захистити себе і свою дитину, оскільки отримує погрози від колишнього чоловіка.

Свідчення інших жінок

В програмі також поділилися своїми історіями інші жінки, які розповіли про випадки насильства та зґвалтування з боку Євгенія Стипанюка. Деякі жінки стверджували, що зазнали фізичного насильства, а інші – розповіли про погрози зі сторони чоловіка.

Інцидент зі зброєю

Одна з жінок розповіла про жахливий інцидент, коли Євген Стипанюк погрожував їй зброєю: “Ми випадково зустрілися в одному ресторані. Він тоді був в алкогольному сп’янінні, я ж була там з подругою. Він мене впізнав, хоча ми вже давно не спілкувалися. Він підійшов до мене, почав чіплятися, дістав свою зброю і почав погрожувати нею. Я вибігла з закладу, почала шукати таксі. Коли бігла до машини, Євген біг за мною, кричав, що вб’є мене та почав стріляти”.

Чи захистить закон

Під час програми жінки підкреслили, що дії Стипанюка не можуть залишитися без уваги Офісу генерального прокурора.

Під час журналістського розслідування також були виявлені можливі ознаки незаконної діяльності Євгена Стипанюка. Усі зібрані дані були передані Міністерству оборони України для подальших службових розслідувань.

Після публікації перших серій програми та виступу жінок у соціальних мережах, інцидент, що став гучною темою в Україні, отримав широкий резонанс. Спільнота вимагає вжити кроки для захисту прав жінок і вжити відповідних юридичних дій щодо Євгена Стипанюка.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦