Синоптикиня Наталка Діденко назвала точну дату, коли погода в Україні зіпсується та прийде серйозне похолодання.

Про це Діденко розповіла на своїй Facebook-сторінці, додавши, найближчим часом не варто чекати на холоди.

Раніше ми писали, чому осінь — найнебезпечніший сезон для водіїв.

Коли в Україну прийде похолодання

Синоптики сказали, коли в Україну прийде холодна погода

За словами Діденко, не критичне зниження температури відбудеться тільки після 7 листопада, а справжній холод очікує на українців після 12 листопада.

Синоптикиня зауважила, що до кінця поточного тижня морозів та снігу не буде, а температура повітря буде в осінніх межах.

Якою буде погода у листопаді 2023 року

Прогноз погоди на листопад

Синоптик Ігор Кібальчич вважає, що цьогорічний листопад буде мокрим, але аномально теплим у першій декаді місяця. В окремі дні можуть бути встановлені температурні рекорди.

За його словами, від 1 по 10 листопада на заході та півночі України буде багато дощу, може випасти місячна норма.

Після 20 листопада, як зауважив Кібальчич, опади будуть у вигляді дощу та мряки, місцями варто готуватися до мокрого снігу, але снігового покриву не буде.

Середня температура повітря буде вищою за норму на 1-3,5 градуси. Опадів буде теж більше за норму. На частині території можливі грози і туман. Вже у другій половині місяця прийде похолодання, а вночі очікується мінусова температура – до -7 градусів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦