Мурат Налчаджиоглу нині з донькою живе у Туреччині

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу з донькою від шлюбу з Ані Лорак переїхав до Туреччини. Він залишив в Україні дружину, з якою побрався менш як пів року тому.

Ексчоловік Лорак запевнив, що він виїхав з України не назавжди. У соцмережі він виклав відео, на якому розповів, що нині з 12-річною донькою Софією він дійсно у Туреччині.

“Я зі своєю любою донькою просто відпочиваю. Я нічого не покинув, скоро повернуся. Давайте людям спокій, не лізьте в особисте життя”, – додав Мурат.

Додамо, що Мурат Налчаджиоглу був власником ресторанного бізнесу. 2000 року він приїхав до України, де зустрів співачку Ані Лорак. Пора незадовго заручилася, а потім зіграла пишне весілля.

9 червня 2011 року Ані Лорак народила доньку Софію. Хрещеними батьками дитини стали російський співак Філіп Кіркоров та тоді ще народна депутатка від Партії регіонів Ірина Бережна.

2019 року подружжя розлучилося. Ані Лорак переїхала до Москви та стала на бік російських окупантів, а Мурат лишився в Україні. Після 2022 року він активно допомагав бійцям. що захищають Україну від вторгнення російських окупантів.

З дівчиною із Черкас Лілією Мурат одружився у червні 2023 року. Парі заграла пишне весілля. Одна останнім часом закохані повідписувалися одне від одного у соцмережах та змінили статуси про одруження в Інстаграмі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦