Ігор Ісаков “показав” її такою якою ніхто не знав

Чоловік акторки та телеведучої Руслани Писанки, яка померла через важку хворобу у Німеччині, вирішив перепоховати її прах. Його буде поховано на цвинтарі, де вже є могили Русланиних батьків та брата.

В інтерв’ю OBOZ.UA Ігор Ісаков поділився, чому вирішив забрати прах колишньої дружини з крипти собору в Києві.

Важка втрата

Чоловік Руслани каже, що йому досі важко без коханої. Щоб увіковічити її пам’ять, він замовив пам’ятник, який встановить на кладовищі, де нині покоїться її прах. Він хоче встигнути до 17 листопада – саме в цей день народилася Писанка.

“Цей пам’ятник буде таким самим, як у її рідних, які спочивають поруч – це сімейне поховання. Не буде нічого пафосного, бо вона цього ніколи не любила. І я не думаю, що це зараз потрібно”, – додав він.

Чому вирішив перепоховати Руслану

Ігор переконує, що це його особисте рішення. “Мені приснився сон: я, Руслана та її мама – кудись їдемо в машині. І так їм добре удвох, сміялися. Прокинувся і подумав: мабуть, треба, щоб сім’я була разом… Колись Руся казала: ми як мавпочки на сцені – на огляд загалу. І отаке відчуття було в мене: Русічка не з нами вже другий рік – а спокою їй ніби немає…. А от зараз, коли вона разом з рідними, мені спокійно, відлягло на душі”, – додав він.

Сни про Русю

Чоловік Руслани каже, що він дуже сумує за дружиною і вона часто йому сниться.

Він каже, що коли Руслана була у лікарні, вони обговорювали подальше життя, ніхто не вірив у її смерть.

“Ні на секунду в мене не було сумнівів, що ми виберемося”, – каже Ігор.

Коли Руслана проходило останню хімієтерапію, лікарі давали хороші прогнози, тож Ігор та його дружина планували повернутися в Україну, щоб тут пройти реабілітацію.

“Але організм не витримав. Я думаю, що нам просто не вистачило везіння – зовсім трошки – ми проскочили б”, – додав він.

Раніше ми писали, що Таїсія Повалій отримала паспорт РФ в День Незалежності України
Ісаков береже пам’ять про Руслану

Ігор розповів, що у будинку, де вони разом мешкали, все досі так, як було за життя з Русланою: “Все – на своїх місцях. Фотографії, відео, нагороди, сценічні костюми. Фото її, яке було в соборі, забрав додому. І вишиванки наші, в яких розписувалися, висять у шафі”.

Він каже, що за життя його дружина була тихою. спокійною та чуттєвою. А от на роботі – “тайфуном”.

Ігор пригадав і їхні сварки через його вибуховий характер. “А вона приводів для сварки не давала ніколи. Коли я не мав рації, вона повертала ситуацію так, що дуже швидко все розумів – і почувався ніяково. Вона просто замовкала – робила довгу паузу… І я потім просив вибачення, цілував її. Вона пробачала, бо була дуже мудра”, – згадав він.

Фінансові труднощі

Ігор розповів, що Руслана всі зароблені гроші витрачала на будівництво будинку. Коли вони познайомилися, у неї накопичилися чималі борги. Ще були проблеми з роботою. Коли робота з’являлася – вона всі сили кидала на те, щоб підзаробити.

“Гроші її в руках не затримувалися. І де дівалися, не скажу, бо не знаю – ніхто б не простежив. Така натура – щедра і добра”, – додав він.

Читайте також: Ексчоловік Ані Лорак заговорив про примирення зі співачкою-зрадницею

Ігор Ісаков каже, що Руслана була дуже надійною, тож роботодавці радо пропонували їй укласти контракт, знали, що не підведе.

“Вона була людиною слова. Я знаю історії артистів, які погоджуються на роботу, але, коли десь обіцяють більше, вже сюди не їдуть. Тут катастрофа, але їм все одно. Руся такого не зробила би ніколи. В її надійності ніколи не сумнівався ніхто: якщо сказала, що буде – то так і станеться, ніяких форс-мажорів”, – пояснив він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦