Народний депутат постійно потрапляє у неприємності

Днями з’явилася інформація, що у Брюховичах народний депутат Микола Тищенко отримав кулаком у шию від місцевого мешканця. Депутат заявив, що звернувся до поліції із заявою про завдання йому тілесних ушкоджень.

Побиття Тищенка

“Коля Котлєта”, як називають Тищенка у народі, у своїх соцмережах запевнив, що інцидент стався, коли він “захищав дідусів та бабусь”, що мешкають у пансіонаті. Він каже, що комунальні землі намагається забрати місцевий бізнесмен. Охоронець цього бізнесмена Журбенко Василь, як запевняє нардеп, і вдарив Тищенка.

Тищенко на своїй сторінці у Facebook написав: “На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника “Укри” та співробітником Інтерполу. Він поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував та погрожував жінкам, працівницям пансіонату”.

Тищенко та ботоферми

Раніше Тищенко заявляв, що почав боротьбу з незаконною діяльністю ботоферм. Зокрема, у липні 2023 року його помітили в одному з офісів Києва. Нардеп прибув туди з охоронцями та заявив, що викрив колцентр, який “збирав інформацію про роботу українських військових та ППО”. У кришуванні колцентру він звинуватив депутата з фракції “Слуга народу” Олега Семінського.

Уже за два місяці у мережу злили аудіозапис, на якому, як стверджувалося, звучить голос Тищенка – він домовлявся про створення колцентрів, які б займалися незаконними оборудками.

Тищенко в Таїланді

У січні 2023 року Тищенко був заступником голови фракції “Слуга народу”. У соцмережах він анонсував зустріч із представниками української громади у Таїланді. Подібне “відрядження” викликало суспільний резонанс. Голова партії Олена Шуляк повідомила, “Слуги народу” вирішили виключити Тищенка зі своєї партії.

Спочатку Миколу Тищенка виключили з партії «Слуга народу» та звільнили з посади заступника голови фракції. А 27 січня його виключили зі складу фракції «Слуга народу» у Верховній Раді.

Читайте також: У Дніпрі поліція потрапила у скандал, затримавши військового за “євробляху”

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦