У Бразилії народився дивний бик з додатковою парою ніг, що ростуть з шиї. Ветеринари навіть не вірили, що він зможе вижити.

Шестиногу тварину назвали Гамб’ярра і зараз він веде нормальне життя, пише Daily Star.

Раніше ми розповіли історію зниклого кота, який возз’єднався з сім’єю через 12 років.

Де та коли народився шестиногий бик

Незвична тварина народила на бразильській фермі в Едей минулого року. Фермер Дівіно Пауло приймав пологи в однієї своєї корови і втратив мову, коли побачив додаткову пару ніг, що виросли на шиї.

На думку ветеринарів, цій тварині не судилося довго жити. Але вже понад рік бик досі живий та бадьорий.

Бик з шістьома ногами

Причиною смерті тварини міг стати стан його здоров’я, але попри все бик живе та веде звичайне життя. Зараз Гамб’ярра у “чудовому стані”, каже фермер.

Як вчені пояснюють дивну аномалію у худоби

Химерний бик

Цей стан, який виник у молодого теляти, називається полімелією. Таку заяву зробив професор Федерального університету Гоясу (UFG) Пауло Кейрос.

За його словами, полімелія виникає через генетичні мутації і неправильне зростання близнюків під час перебігу вагітності у корови. Крім цього, причиною може бути і дефіцит поживних речовин, які потрібні плоду на нормально розвитку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦