Цей індикатор на панелі приладів може зекономити вам час і нерви

Більшість водіїв не звертають увагу на маленьку стрілку біля індикатора рівня пального. Однак ця позначка може бути дуже корисною, особливо коли ви заїжджаєте на заправку.

Стрілка вказує на те, з якого боку на машині розташований бак. Це означає, що, поглянувши на стрілку, ви можете відразу зрозуміти, яким боком під’їжджати до бензоколонки.

Ця позначка особливо корисна для водіїв-початківців, адже вони часто губляться, коли під’їжджають до заправки. Це призводить до того, що вони заїжджають не тим боком і їм доводиться робити це ще раз.

Отже, наступного разу, коли ви будете заправляти автомобіль, не забудьте подивитися на стрілку. Це допоможе вам заощадити час і нерви.

Стрілочка може бути розташована в різних місцях на панелі приладів, але зазвичай вона знаходиться поруч з індикатором рівня пального.

Маленька стрілочка на панелі приладів може бути дуже корисною для водіїв. Вона допомагає визначити, з якого боку на машині розташований бак, що робить заправку автомобіля більш зручною.

Як відомо, власникам авто не можна вживати алкоголь за хоча б 14 годин перед поїздкою. Пропонуємо дізнатися, що станеться з людиною, яка взагалі відмовиться від вживання алкогольних напоїв.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦