Олега Захарова на весіллі розважав комік Юрій Ткач

У Львові відбулося весілля скандального блогера Олега Захарова, який разом з друзями влаштовував секс-вечірки. Хлопці споювали дівчат алкоголем та ґвалтували.

Як повідомив журналіст Андрій Лохматов у Фейсбуці, Захаров влаштував весільну вечірку в одному із найдорожчих готелів Edem Resort Medical & Spa, який знаходиться у Львові.

Весілля Захарова

З фото та відео весілля, які були викладені у мережу, українці дізналися, що ведучим на святкуванні був комік та актор Юрій Ткач.

Також стало відомо, що під час гуляння Захаров та його друзі співали російський реп та розкидали доларові купюри зі сцени.

Коментар Юрія Ткача

Ведучий весілля вважає, що це було “ганебно”. Він виправдався тим, що його менеджер недостатньо перевірив інформацію про замовника.

В Instargram Ткач написав:

“На превеликий жаль, про його (Захарова. – Ред.) скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій”.

Комік пояснив, що замовлення на виступи приймає він та його дружина. Найперше вони перевіряють, чи мають замовники відношення до політики та яку позицію мають відносно російського вторгнення в Україну.

“При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація — не завжди буває нам відома. Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так”, – додав Ткач.

Також актор запевнив, що гонорар віддав на потребу ЗСУ.

Що відомо про фігурантів скандальних секс-вечірок

На початку 2023 року у мережу злили фото та відео, на яких група хлопців публікувала п’яних дівчат, інколи непритомних. Над дівчатами вони вчиняли сексуальне насилля.

У поліції заявили, що провели обшуки у фігурантів справи. Підозрюваними є Олег Захаров, Ярослав Домбровський і Андрій Ярина. Хлопці родом з Івано-Франківська.

Андрія Ярину взяли під варту. Ярославу Домбровському повідомили про підозру розповсюдженні порнографічного контенту. Олега Захарова підозрюють у сексуальному насиллі. 30 березня хлопці вийшли з СІЗО, заплативши 402 тис. грн застави кожен.

Раніше за участь на скандальному весіллі довелося перепрошувати Ользі Поляковій. Вона заявила, що не збирається перевіряти біографії замовників.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦