Кліматична криза вдарить по запасах продовольства у всьому світі. Через це все частіше виникатиме голос та хаос на Землі.

У статті вчених на Science Alert вказується, що це станеться вже в найближчі десятиліття. Людство зіштовхнеться з нехваткою продовольства, а це спровокує голодні бунти та хаос.

Раніше ми писали, що може призвести до колапсу людської цивілізації.

Вчені назвали причини браку продовольства та голоду

Дефіцит продовольства - голод у світі

На думку вчених, під час пандемії коронавірусу люди показали панічне спустошення магазинів та супермаркетів, через що виникли проблеми з постачанням продовольства. Подібні перебої можуть виникнути і в майбутньому, але через кліматичну кризу.

Директор Інституту глобальної стійкості в Університеті Англії Раскін заявив, що насамперед треба розуміти, що в найближчі десятиліття зміниться погода, викликаючи екстремальні погодні явища (інтенсивні хвилі тепла, повені, шторми, сніг тощо).

Потенційно це може викликати до бунтів, бійок та масових заворушень протягом наступних 50 років. Але буде тотальний неврожай, насамперед пшениці та інших культур. Також можуть зникнути з полиць хліб, крупи та макарони.

Земля в ері “глобального кипіння”

Глобальне потепління

Раніше вчені вже заявляли, що на Землю вже насунулося глобальне потепління. Найспекотнішим за всю історію вважається 2023 рік. Якщо ця тенденція не зміниться, то наслідки можуть бути катастрофічними для всієї планети.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦