Представники Кремля стали частіше їздити в КНР після візиту Кім Чен Ина до Путіна

Голова Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров вирушив з візитом до Північної Кореї.

Вихід відносин Росії та КНДР на “стратегічний рівень”

У Пхеньяні Лавров зустрівся з міністром закордонних справ КНДР Цой Сон Хі.

“Після проведення історичного саміту між президентом Путіним та головою державних справ Кім Чен Ином на космодромі Східний 13 вересня ми можемо з упевненістю сказати, що ці відносини вийшли на якісно новий, стратегічний рівень”, – сказав Лавров під час зустрічі.

Заклик до росіян

Коли під час підходу до преси журналісти запитали у головного дипломата Росії, чи порадив би він росіянам відпочивати у Північній Кореї, Лавро коротко відповів: “Став би”.

Нагадаємо, 12 вересня очільник Північної Кореї Кім Чен Ин перебував з візитом на Росії. Під час зустрічі з Путіним він назвав війну Росії проти України «священною боротьбою».

Тим часом стало відомо, що російські окупаційні війська можуть отримати нове озброєння від Ірану. Це балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar готуються постачати росіянам наприкінці осені.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦