26-річна Клаудія Андерсон із Шотландії кілька тижнів страждала від смороду, який зберігався у спальні. Вона робила все, що може, аби побороти запах риби, і була шокована, коли дізналася причину.

Шотландка скаржилася, що неприємний запах нікуди не дівався навіть після прибирання. Тому вона вирішила звернутися до спеціалістів за порадою, а про все розповіла у TikTok.

Раніше ми писали, що зниклий кіт возз’єднався з сім’єю через 12 років.

Як жінка випадково знайшла серйозну несправність?

Що робити, якщо смердить рибою

Жінка порадила одразу звертатися до електриків, якщо ви відчули неприємний запах у спальні або інших кімнатах. Оскільки це свідчить про несправність, яка може спричинити пожежу.

Клаудія навіть не здогадувалася про ризик потенційної небезпеки електричної пожежі, поки це не трапилося саме з нею. Декілька тижнів вона з чоловіком заходили до кімнати, розуміючи, чому смердить рибою.

Жінка відчувала, що запах незвичайний, тому навіть не наважувалася комусь про це розповісти. Хоча сам факт її бентежив. На думку шотландки, джерелом смороду могла бути сантехніка. Але фахівці перевірили ванну, кухню і туалет, але там нічого не знайшли. Вони зняли U-подібний вигин, переконалися у чистоті унітаза, прочистили отвір, але запах нікуди не зник.

@mrsclaudiaanderson Fishy smell in your bedroom? CALL AN ELECTRICIAN!!! #fishysmell #fishysmellinbedroom #electrician #sparky #callanelectrician #firehazard #electricalemergency #bedroom #bedroommakeover #ensuite #fire #firesafety ♬ original sound – Claudia Anderson

Чому не можна ігнорувати запах риби у домі

Жінка продовжувала з’ясовувати причину. Так, у Google вона знайшла інформацію, що неприємний запах риби свідчить про несправність в електриці. Після цього електрики все перевірили, і справді – джерелом неприємностей став блок запобіжників, де один провід від’єднався і почав плавити пластик всередині розетки. Родині пощастило, що не сталося пожежі.

Жителька Шотландії звернулася до людей та закликала їх викликати електриків, якщо відчуватимуть підозрілий запах. Підписники подякували за таку інформацію, додавши, що “риба – це електричний запах гару”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦