Межаков був родом з Волгоградської області й служив за контрактом

В Україні знищено російського загарбника, що служив розвідником. Він входив до складу підрозділу Головного управління Генерального штабу Збройних сил Росії.

Про смерть окупанта повідомив Телеграм-канал OSINT Georgia. Зазначається, що ліквідованим був 48-річний Олексій Межаков, який служив за контрактом.

“Олексій Межаков ходив на “алею героїв” у Камишин і підходив до кожної могили, молився і говорив: “Хлопці, вибачте, що я живий”. Тепер він з ними”, – зазначається у повідомленні.

Офіційно смерть окупанта підтвердила місцева адміністрація населеного пункту, в якому проживав загарбник. Він був родом з міста Камишин Волгоградської області. Його поховали 13 жовтня.

“У ході спеціальної військової операції загинув очеретянин Олексій Межаков. Олексій Олексійович мужньо захищав Батьківщину та з честю виконав свій військовий обов’язок. Сумуємо разом із родиною загиблого та висловлюємо рідним та близьким Олексія Межакова щирі співчуття”, – написали місцеві чиновники на сайті міськради.

Жодної додаткової інформації про чоловіка не повідомляється.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов час участі в одній зі спецоперацій ГУР переконав 19 російських військовослужбовців здатися в полон українським бійцям.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦